@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hoteller Nær Lolland Kommune
15.10.2021

Hoteller Nær Lolland Kommune

Hvis man ikke kender til Lolland, skulle man tage at lægge vejen forbi. Mange tror at Lolland er øde og kun består af ma…

Image: Pixabay, olleaugust

Hvis man ikke kender til Lolland, skulle man tage at lægge vejen forbi. Mange tror at Lolland er øde og kun består af marker, det er og gør det også nogle steder, men faktisk er der også mange rigtig hyggelige steder og byer på Lolland og så emmer Lolland af gammel historie. 

Nysted er en super hyggelig lille by med gamle huse i bindingsværk og en lille havn. Den bliver kaldt "En lille unik perle" - så det siger jo sig selv at det er en by der skal besøges, hvis man kommer til Lolland. I byen ligger der et lille hotel "Hotel Nysted Havn"` med udsigt med til den lille charmerende havn. Hotellet ligger ikke langt fra en dejlig strand og 20 minutters kørsel fra middelaldercenteret og så er der dejlig natur til cykel- og gåture. 

Derudover ligger der også Bandholm Hotel, som ligger i byen Bandholm. Så hvis man er til den lidt finere stil og udsigt til havet, er Bandholm et besøg værd. Hotellet byder på en dejlig restaurant med gourmetmad, havudsigt og ligger nær Knuthenborg Safaripark hvis man vil ud og opleve Afrikas dyr. 

Hvis man er mere til landlig feriestemning, kan man besøge Hotel Lolland som ligger i Nørreballe. Hotellet emmer af sjæl og har en meget hjemlig stemning. Derudover kan man besøge hotellets restaurant som serverer dagens ret, som typisk er dansk traditionel mad. Ikke langt fra hotellet ligger Knuthenborg Safaripark og Maribo søerne, hvis man vil ud og gå en dejlig tur. 

God tur! 

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Pernille Corydon.