@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hansapark Tilbud
28.04.2021

Hansapark Tilbud

Hansa Park er nok den fedeste forlystelsespark jeg har været i med utroligt mange forlystelser til både store og små. …

Image: Pixabay / 12019

Hansa Park er nok den fedeste forlystelsespark jeg har været i med utroligt mange forlystelser til både store og små.

Hansa Park finder du lige her:

HANSA-PARK

Freizeit- und Familienpark GmbH & Co.

KGAm Fahrenkrog 1

D-23730 Sierksdorf

Tyskland

Parken ligger i de smukkeste omgivelser og nærmest lige ned til østkysten, hvor havet er stille, roligt og ikke mindst smukt.

Hvis du planlægger, at du skal til Hansa Park flere gange om året, så er det bedste tilbud de har helt klart et sæsonkort til kun 85€ pr.person. Med et sæsonkort eller en dags billet har du adgang til alle forlystelser i hele parken.

Der er tilknyttet en kæmpestor parkeringsplads til parken, så du er sikker på at kunne finde et sted at parkere, når du ankommer. Dette er helt klart et plus, at man ikke skal køre rundt og lede efter en P-plads, når det eneste man har lyst til er, at komme ind i parken og sætte i gang med at prøve det hele.

Lige bag ved parken er der mulighed for at leje nogle ganske udmærkede hytter til en fordelagtig pris. Dog er der ikke mulighed for at have dyr med i disse hytter.

Jeg har besøgt Hansa Park flere gange og jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet.

Det indhold du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af Smykker, eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.