@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hansa Park Forlystelser
08.03.2021

Hansa Park Forlystelser

I Hansa Park kan du nemt få en dag eller to til at gå med det store udvalg af forlystelser. Her får du et overblik …

Image: Pixabay, Merio

I Hansa Park kan du nemt få en dag eller to til at gå med det store udvalg af forlystelser. Her får du et overblik over nogle af forlystelserne, der er i parken.

Crazy Mine

Her sidder du en tipvogn og zigzagger gennem forlystelsen i høj fart. Du bliver her kørt igennem en tunnel med forskellige landskaber, hvor du får et indblik i historien og kulturen hos minearbejderne i guldgravene.

Den Lille Zar

Skal du igangsætte dit eventyr i forlystelsesparken er det denne nænsomme rutsjebane, du skal vælge. Det er forlystelse for de små gæster, men turen værd da du kan få et flot billede med bagefter, som gør oplevelsen helt speciel.

Kärnans Ed

Skal du have et sug i maven, er du kommet til den rigtige forlystelse. Med et drop på 67 meter ned fra et 79 meter højt tårn og med en tophastighed på 127 km/t, er du sikret en masse kilden i maven og overraskelser.

Midgårdsormen

Bliv en del af et vikingeeventyr med en tur i Midgårdsormen. Det magiske vikingeskib bevæger sig og du kan ikke andet end at blive betaget af den fantasifulde fortælling om rejser og magi.

Forbandelsen fra Novgorod

Få følelsen af at flyve med denne forlystelse i Hansa Park. Du kan her få endnu et sug i maven med en topfart på 100 km/t på 1,4 sek.! Samtidig med at du flyver fra mørke til lys og oplever at køre stejl opad som aldrig før.

Nessie

Så er det tid til loops! Kæmpeloopet i denne forlystelse er en sikker vinder for at få til at skrige, piger som drenge. Man kan ikke andet end at have lyst til at prøve den igen.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet artiklen. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde marguerit armbånd. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf mærketet.