@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Gode Ideer Til Ferie Med Børn
03.06.2021

Gode Ideer Til Ferie Med Børn

Det kan altid være svært at finde et sted i sin ferie, som passer til børn og især børn i alle aldre og som samtidig ikk…

Image: Pixabay, Pexels

Det kan altid være svært at finde et sted i sin ferie, som passer til børn og især børn i alle aldre og som samtidig ikke altid er det samme sted.

Der er selvfølgelig det meget klassiske steder, såsom ferie i udlandet med børnepool, legepladser osv, eller en tur på camping, hvor der også er masser af aktiviteter at gøre brug af.

Hvis du dog gerne vil prøve noget andet og som også er lidt anderledes end så mange andre ferier, er der flere højskoler i Danmark, der afholder såkaldte Familiehøjskoler. Her kan hele familien være på højskole i en uge, hvor der bliver forskellige aktiviteter for børn og voksne. Både sammen og hver for sig.

Jeg har selv været en del af en familiehøjskole og der er mange, der finder en ny form for ferie, der passer til dem og som faktisk ender med at blive en tradition for deres familie. De kommer igen og igen hvert år, og de synes ikke, det bliver kedeligt i længden, fordi der bliver lavet nye tiltag og der kommer nye instruktører hvert år.

Det er helt sikkert noget, jeg selv vil overveje, når jeg får børn. Det er en oplevelse for livet og man får også venner for livet.

Så skal du prøve noget nyt med dine børn, så er det værd at give familiehøjskoler et skud!

Dette blogindlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af Sif Jakobs, eller utallige andre gode varer.