@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Forlystelsesparker I Tyskland
24.11.2020

Forlystelsesparker I Tyskland

Tag til Tolk-Schau - forlystelsesparken, der matcher familiens yngste Blot 40 kilometer syd for den dansk-tyske …

Image: B. Kjems

Tag til Tolk-Schau - forlystelsesparken, der matcher familiens yngste

Blot 40 kilometer syd for den dansk-tyske landegrænse ligger en af Slesvig-Holstens hyggeligste forlystelsesparker. Navnet er Tolk-Schau, og parken lige udenfor den gamle domkirkeby, Slesvig, har alt det, der kan få børnehjerter op i gear. 

Et besøg i Tolk-Schau kræver lidt planlægning, så det anbefales at booke online, inden du tager hjemmefra. Du behøver ikke at være bekymret, hvis nu dit tyske ikke er for godt. De vigtigste informationer på hjemmesiden er også på dansk. Som så mange andre parker af denne kaliber har Tolk-Schau en okay pris for at komme ind. Der er gratis parkering lige foran parken, og når entreen er betalt, er resten af besøget gratis - sådan da. For der skal vel købes is, pommes fritter eller drikkevarer, så husk kontanter. Inde i parken kan du ikke betale med kort.  

Og da den slesvig-holstenske sommer ligner den danske, kommer her et lille tip. Tag og lej en "Grillhütte".  Her får I tag over hovedet, borde og bænke, her kan I være, hvis vejret ikke er alt for godt, og det betyder også, at familien har et tilholdssted. De penge er virkelig godt givet ud.

Forlystelserne er mange, og rigtig mange af dem er helt tilpasset familiens mindste årgange. De kan køre alene rundt i radiobilerne, tage en tur på rutsjebanerne, og mærke suset i karrusellerne, uden at blive skræmt, her kan de hoppe og klatre så meget de vil, her er vandsjov, hyggelige dyr, der kan klappes og en dinosaurer-samling af de større. Desuden har parken et lille minitog, der kører i fast pendulfart rundt i hele området, så gæsterne får det hele med. 

Artiklen er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment af Marguerit ring og andre smykker. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.